رئیس مركز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاكید كرد؛
خرید و ذبح دام زنده خارج از نظارت شبكه دامپزشكی ممنوع می باشد
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، اظهار داشت: ذبح دام باید صرفاً در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی صورت گیرد.
به گزارش آرایش عروس به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، محمدمهدی گویا، در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، در مورد سفارش های بهداشتی، اظهار نمود: به مناسبت برگزاری مراسم عید قربان، از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود. وی با تکیه بر این که دام زنده باید از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود، خاطرنشان کرد: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی صورت گیرد و به هیچ عنوان مردم دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند. گویا افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را پس از ذبح، ضدعفونی کنند و همینطور خونابه ها هم به طریق بهداشتی دفع شود. رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: مردم باید دقت کنند که به هیچ وجه دامی را که دارای علایم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند. گوشت دام ذبح شده باید پیش از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام، بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود. گویا همینطور از تمامی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخواست نمود که با هماهنگی ادارات دامپزشکی استان ها، در جهت رعایت سفارش های بهداشتی و به منظور جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، اقدامات و هماهنگی های لازم را انجام دهند.
منبع: آرایش عروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب