كاهش سردرد میگرن با مصرف ماهی

كاهش سردرد میگرن با مصرف ماهی به گزارش آرایش عروس خراسان رضوی اسیدهای چرب امگا 3 به یک درمان اعجاب انگیز برای انواع بیماریها تبدیل گشته است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که دریافت این ماده مغذی از غذاهایی مانند ماهی یا مکمل های غذایی ممکنست به مقابله با مواردی ازجمله التهاب، آسم و بیماریهای قلبی کمک نماید. حالا دانشمندان می گویند: پایبندی به رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 ممکنست سبب تسکین چشم گیر درد افرادی شود که با میگرن روبرو هستند.


به نقل از نیوز، نتایج مطالعه جدید نشان داده است که رژیم غذایی غنی از امگا ۳ شدت و تعداد سردردهای دردناکی را که بیماران مبتلا به میگرن هر ماه متحمل می شوند را می کاهد.
پژوهشگران خاطرنشان کردند: همراه با افزایش مصرف امگا ۳ با کاهش میزان اسیدهای چرب امگا ۶ روبرو خواهیم بود که در تسکین میگرن نقش اساسی دارد.
اسیدهای چرب امگا ۶ چیست؟
پژوهشگران توضیح دادند: بیشتر رژیم های غذایی مدرن و صنعتی حاوی امگا ۳ بسیار کمی هستند اما مقادیر زیادی امگا ۶ دارند. هر دوی این اسیدهای چرب پیش ماده اکسی لیپین ها هستند، مولکول هایی که درد و التهاب را در بدن تنظیم می کنند. بااین حال، این همان جایی است که شباهت ها تمام می شود.
دانشمندان دریافتند: اکسی لیپین های حاصل از اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش درد کمک می کنند. در همین حال، اکسی لیپین های اسیدهای چرب امگا ۶، درد را بدتر می کنند و در حقیقت میگرن را تحریک می کنند. باتوجه به این نکته، تعدادی از محققان مریلند و کارولینای شمالی تصمیم گرفتند، افزایش مصرف امگا ۳ را که با کاهش سطح اسید هیدروکسی دوکوزاهگزانوئیک-۱۷ (۱۷-HDHA) هم راه است را مورد بررسی قرار دادند.
پژوهشگران می گویند: نتایج این تحقیق شاید کلید درمان سردرد بدون نیاز به داروهای گرانقیمت باشد.


تغییر رژیم غذایی یا مصرف آسپرین؟
پژوهشگران اظهار کردند: ۱۸۲ بیمار با سابقه میگرن ماهانه پنج تا ۲۰ روز مورد ارزیابی قرار گرفتند. بیشتر شرکت کنندگان زن (۸۸ درصد) با میانگین سنی ۳۸ سال بودند.
این گروه بطور تصادفی هر داوطلب را به مدت ۱۶ هفته با یکی از سه برنامه رژیم غذایی بررسی کرد. در این تحقیق، یک گروه با رژیم غذایی کنترل شده با مقادیر معمول اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ که در غذاهای معمولی یافت می شود، بررسی گردید. دو رژیم دیگر میزان امگا ۳ هر فرد را افزایش می داد، با این وجود، یک رژیم غذایی سطح طبیعی اسیدهای چرب امگا ۶ را حفظ کرد و رژیم دیگر آنها را کم کرد.
هر رژیم غذایی میگرن ماهانه را با بهره گیری از آزمون تاثیر سردرد (HIT-۶) پیگیری کرد. این آزمون میزان تاثیر سردرد بر کیفیت زندگی فرد را اندازه گیری می کند.
نتایج تحقیق نشان می دهد، رژیم های غذایی در هر دو گروه غنی از امگا ۳ در تعداد میگرن در هر ماه، پیشرفت های شایان توجهی داشتند.
پژوهشگران گزارش کردند که شرکت کنندگان در رژیم غذایی مملو از امگا ۳ هر روز ۱.۳ ساعت کمتر سردرد و هر ماه دو سردرد کمتر داشتند.
رژیم های غذایی با برنامه امگا ۳ بالا، امگا ۶ کم حتی موفقیت بیشتری داشتند. آنان میگرن خودرا با ۱.۷ ساعت سردرد در روز کاهش داده و هر ماه چهار سردرد کمتر داشتند.
پژوهشگران افزودند: نتایج نشان میدهد که علاوه بر افزایش اسیدهای چرب امگا ۳ از بین بردن امگا ۶ یک مزیت اضافی است.
آیا مصرف بیشتر امگا۳ با بهبود کیفیت زندگی همراه است؟
نمرات HIT-۶ نشان میدهد که شرکت کنندگان با مصرف بیشتر امگا ۳، یک تغییر چشم گیر در کیفیت زندگی خود تجربه نمی کنند. با این وجود، آنان گزارش کردند که با تغییر رژیم غذایی سردردهای کمتر و با شدت کمتری را تجربه کرده اند.
پژوهشگران هشدار می دهند، بااینکه این آزمایش با طراحی خوب بود اما نتایج ممکنست برای همه یکسان نباشد چون بیشتر شرکت کنندگان زنان جوان بودند.
پژوهشگران اعلام کردند: در صورتیکه رژیم های غذایی بطور قابل توجهی کیفیت زندگی را بهبود نمی بخشند، اما کاهش فراوان و شدیدی در فراوانی و شدت سردرد نسبت به رژیم کنترل ایجاد می کنند.
این مطالعه اثبات قابل قبول زیست شناختی ارائه می دهد که می تواند درد را بوسیله تغییرات رژیم غذایی هدفمند در انسان درمان کند.
یافته ها، مکانیسم های علّی را نشان می دهند که اسیدهای چرب n-۳ و n-۶ به تنظیم درد مرتبط هستند و راه را برای رویکرد های جدید برای کنترل درد مزمن در انسان باز می کنند.
نتایج این تحقیق در BMJ انتشار یافته است.




منبع:

1400/04/12
22:17:18
5.0 / 5
281
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس