معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی مشهد:

۳ و نیم تن آنتی بیوتیک به خراسان رضوی اختصاص یافت

۳ و نیم تن آنتی بیوتیک به خراسان رضوی اختصاص یافت معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی مشهد: ۳ و نیم تن آنتی بیوتیک به خراسان رضوی اختصاص یافت



به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، ناصر وحدتی اظهار نمود: از محموله جدید دارویی وارد شده به کشور که شامل ۵۰ تن انواع داروی آنتی بیوتیک بود هفت درصد معادل ۳.۵ تن به خراسان رضوی اختصاص یافته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان نمود: از این میزان حدود ۸۰ درصد سهمیه استان خراسان رضوی معادل ۲.۸ تن آنتی بیوتیک به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
وی افزود: این داروها شامل انواع سوسپانسیون اطفال، آموکسی سیلین، آموکسی کلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین است که از راه هندوستان وارد کشورمان شده است.
وحدتی ضمن اشاره به عدم کمبود واکسن آنفلواآنزا در حوزه زیر پوشش این دانشگاه هم اظهار داشت: تعداد واکسن موجود در انبارها و داروخانه ها بیش از اندازه نیاز است و هیچ گونه کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: واکسن های موجود در سه نوع ایرانی، هلندی و فرانسوی هستند که تمامی آنها تأییدیه سازمان بهداشت جهانی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو را دارند.

1401/08/09
08:42:42
0.0 / 5
614
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
آرایش عروس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس

آرایش عروس: زیبایی روز عروسی شما را تضمین می کند! با آرایش عروس، در روز مهم زندگیتان بدرخشید