یك دكترای تخصصی بهداشت:
        سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند
        
            به گزارش آرایش عروس، لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت اظهار داشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی نماید.
        
        
        الهه عسکری در گفتگو با ایسنا بیان نمود: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است که بی رنگ و بی بو است.
 وی افزود: هنگامی که سیر را خرد یا له می نماییم این ماده توسط آنزیمی بنام آلییناز که در بافت سیر به شکل محبوس وجود دارد، هیدرولیز شده و آلیسین تولید می کند که علت بوی نامطبوع سیر است.
 عسکری افزود: در هنگام تهیه ترشی سیر، پوست سیر را می گیرند که این کار سبب ایجاد خراش هایی روی سطح سیر می شود.
 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: این کار سبب می شود آلییناز فعال و مقداری آلیسین تولید شود که در محیط اسیدی سرکه با اسیدآمینه های موجود در سیر واکنش می دهد و ترکیبات رنگی (طیف وسیعی از آبی تا سبز) بوجود می آورد. 
 این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند و و برای بدن مضر نمی باشد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمی گذارد.
 وی اظهار داشت: در برخی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در تهیه انواع غذاها استفاده می نمایند.
 
 منبع: aroosmakeup.ir
        
                    
                    
                    
                    
                    
    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                    
            
 
                
                
                
                
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب