ابراز نگرانی مركز كنترل و پیشگیری از بیماری ها ایالات متحده؛

انتشار سویه مرگبارتر آبله میمون در آفریقا

انتشار سویه مرگبارتر آبله میمون در آفریقا به گزارش آرایش عروس، کشور کنگو درحال مبارزه با تعداد بی سابقه ای از موارد آبله میمون است که ناشی از سویه ای با نرخ مرگ و میر بالاتر از سویه ای است که در سال ۲۰۲۲ در اروپا و آمریکا گسترش یافت.



به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، کارشناسان مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده گفتند که تحت کنترل گرفتن شیوع آبله میمون و مهار آن در داخل کشور کنگو ضرورت دارد.
«کریستینا هاتسون»، زیست شناس پژوهشگر مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده، اظهار داشت: «گسترش سویه کشنده clade I mpox نگرانی هایی را در مورد گسترش ویروس به کشورهای دیگر به وجود می آورد و بر اهمیت اقدام هماهنگ و فوری جهانی برای پشتیبانی از تلاش ها برای مهار ویروس تاکید می کند.»
سویه mpox (که قبلاً به عنوان آبله میمون شناخته می شد) که دو سال قبل از آفریقا به اروپا و آمریکای شمالی گسترش یافت به عنوان clade II شناخته می شد.
این بیماری در صورتیکه دردناک و گاهی شدید بود، طبق مطالعات مختلف منجر به نرخ مرگ و میر از ۰.۱٪ تا ۳.۶٪ موارد شد.
اما تیم هاتسون اشاره کرد که clade ۱ mpox کُشنده تر است و مرگ و میر ناشی از این بیماری بین ۱.۴٪ تا ۱۰٪ در بیماران متغیر است.
شیوع مداوم clade ۱ mpox در جمهوری دموکراتیک کنگو قربانیان زیادی گرفته است: جمهوری دموکراتیک کنگو گزارش می دهد که "شیوع چندگانه استانی" بین شروع سال ۲۰۲۳ تا ۱۴ آوریل ۲۰۲۴ رخ داده است که در مجموع ۱۹۹۱۹ مورد و ۹۷۵ مورد مرگ تخمین زده می شود -- به این معنا که از هر ۲۰ بیمار یک نفر فوت کرده است.
این شیوع همین طور شاید گسترده ترین باشد: تیم هاتسون اشاره کرد: در طول سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴، موارد clade I mpox در ۲۵ استان از ۲۶ استان و برای نخستین بار از مرکز شهر کینشاسا گزارش شد.
کودکان خصوصاً لطمه پذیر هستند: طبق این گزارش، دو سوم (۶۷٪) موارد مشکوک و بیش از سه چهارم (۷۸٪) مرگ های مشکوک در افراد ۱۵ ساله یا کمتر رخ داده است.
Mpox بوسیله تماس شخصی نزدیک منتشر می شود که به طور معمول شامل تماس پوست به پوست است، بدین سبب رابطه جنسی اغلب می تواند وسیله ای برای انتقال باشد. علایم اولیه عبارتند از تب، لرز، خستگی، سردرد و ضعف عضلانی، اغلب همراه با راش پوستی و ضایعاتی که پوسته پوسته می شوند و به آرامی در ضمن چند هفته بهبود می یابند.
اگرچه هر کسی ممکنست به mpox مبتلا شود، مردانی که با مردان رابطه جنسی دارند و افراد مبتلا به HIV بیشتر در مقابل این بیماری لطمه پذیر هستند.
Mpox از گذشته های دور در آفریقا بومی بوده است، برای اینکه می تواند بوسیله تماس با حیواناتی مانند میمون به انسان منتقل شود.


منبع:

1403/03/02
13:33:18
5.0 / 5
553
تگهای خبر: بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آرایش عروس
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس

آرایش عروس: زیبایی روز عروسی شما را تضمین می کند! با آرایش عروس، در روز مهم زندگیتان بدرخشید