در گفت وگو با آرایش عروس اعلام شد

چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی در کشور

چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی در کشور به گزارش آرایش عروس، مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی مصرفی در کشور، اشاره کرد: فراورده های غذایی که مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار می گیرد، از سلامت کافی برخوردارست.


دکتر مهدی انصاری دوگاهه در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه غذا مهم ترین فرآورده سلامتی است که مورد استفاده تمام آحاد مردم قرار می گیرد، اظهار داشت: بنا بر این سلامت و ایمنی آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردارست.

وی ضمن اشاره به مباحث قاچاق و برخی تخلفات در عرصه غذا، در عین حال اضافه کرد: باتوجه به استانداردهای جهانی که در کشور درباب ایمنی غذایی رعایت می شوند، مردم می توانند در مورد سلامت تمام مواد غذایی و آشامیدنی که از طرف سازمان غذا دارو تایید شده است، اطمینان داشته باشند.

چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی در کشور مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی درباره ی چگونگی سنجش سلامت و ایمنی غذایی بیان کرد: راه های زیادی برای سنجش ایمنی غذا وجود دارد که ما در لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو با بهره گیری از تمامی ابزارهایی که در دست داریم، هر موردی که موجب تهدید ایمنی غذا شود را بررسی می نماییم.

بروزرسانی مداوم استانداردهای غذایی در کشور انصاری با تأکید بر این که استانداردهای غذایی در ایران همگام با سرتاسر جهان بطور مرتب به روزرسانی می شوند، اضافه کرد: این استانداردها روز به روز در جهان سختگیرانه تر می شوند تا هیچ مورد جدیدی نتواند سلامت غذا را تهدید کند.

وی به ایسنا اضافه کرد: یکی از مواردی که برای حفظ و تامین ایمنی غذا در کشور صورت می گیرد، رصد و پایش مبادی ورود این اقلام به کشور است و این مساله از اهمیت بسیار زیادی برخودار است؛ هرچند که نمی توان برخی تقلبات، تخلفات و بحث قاچاق را نادیده گرفت.

تجهیز محل تولید و مبادی ورود اقلام غذایی به دستگاه های پیشرفته آزمایشی مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی افزود: در تلاش هستیم که محل تولید مواد غذایی و همین طور مبادی ورود اقلام وارداتی را به دستگاه های پیشرفته جهت آزمایش دقیق و سریع مجهز نماییم تا این مهم در کمترین زمان ممکن و با بالاترین دقت انجام گیرد.

رصد محصولات غذایی فقط برای اقلام صادراتی نیست انصاری اظهار داشت: برخی براین باورند که پایش و رصد محصولات غذایی فقط برای اقلام صادراتی صورت می گیرد در صورتیکه حفظ جان مردم و امنیت غذایی از هیچ محدودیتی برخوردار نیست و برای تمام محصولاتی که در داخل کشور عرضه می شوند نیز پایش انجام می گیرد.

لزوم شناسنامه دار شدن محصولات خام و زمینهای کشاورزی وی ادامه داد: از دیگر اقداماتی که می بایست با هدف ایمنی غذایی صورت گیرد این است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی باید محصولات خام کشاورزی و زمینهای کشاورزی نیز شناسنامه دار شوند تا دقت بالاتری در رصد و پایش آنها صورت گیرد.

مدیرکل لابراتوار های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی بیان کرد: یکی از خطراتی که ایمنی غذایی را تهدید می کند، ایجاد آلودگی در محصولات ناشی از مصرف سوخت های فسیلی است که در این جهت هم بدنبال این هستیم تا لابراتوار های مرجع سراسر کشور را به دستگاه های پایش و رصد این مورد تجهیز نماییم.



1402/03/20
10:50:11
5.0 / 5
347
تگهای خبر: استاندارد , بدن , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس