سالگرد شبیخون كرونا،

روایت عكاس ایسنا، از ثبت نخستین مشاهدات كرونائی كشور در قم

روایت عكاس ایسنا، از ثبت نخستین مشاهدات كرونائی كشور در قم به گزارش آرایش عروس قم عکاس ایسنا، اظهار داشت: در اوایل تسلط کرونا، رعب و وحشت حاصل از آن، غسل و تدفین اسلامی اجساد کرونائی را ناممکن کرده بود که باحضور طلبه های جهادی در این حوزه، این امر به درستی به وقوع پیوست.


احمد ظهرابی از عکاسان خبرگزاری ایسنا و از برجسته ترین عکاسان استان قم، در سالروز همه گیر شدن کرونا در کشور، در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: شهر قم در اطلاع رسانی سریع و دقیق اخبار کرونا بسیار عالی بود، بطوریکه همه اخبار و آمار پوشش داده می شد و مردم در جریان روزانه آمار مبتلایان و مرگ ومیر کرونائی قرار می گرفتند.
وی اضافه کرد: سیاه نمایی مقابل قم از اول شروع کرونا شروع شد و به لحاظ شخصیت سیاسی و مقدس این شهر، چه در داخل و چه در خارج از کشور عناد و دشمنی فراوانی از طرف این افراد پیدا کرد، با این وجود با وجود واکنش های ناگواری که انتظار می رفت، نخستین مورد مبتلاشدن به کرونا را به جهت اطلاع رسانی سریع و رعایت و پیش گیری از مبتلاشدن به مردم اعلام نمود تا پروتکل های حفاظتی سریع تر شکل گیرد.
ظهرابی بااشاره به تنش های زیادی که بر شهر قم متحمل شد، اشاره کرد: در زمان اوج گیری این ویروس محدودیت های زیاد بر کادر خبرنگاران اعمال می شد، پس با وجود اصرارهایی که اوایل تسلط کرونا برای مراجعه به بیمارستان کامکار قم و کسب اخبار دقیق داشتیم، روابط عمومی علوم پزشکی به جهت رعب و وحشت شیوع ویروس کرونا و ترس از رواج آن میان مردم به ما اجازه حضور به این بیمارستان را نداد.
وی افزود: این حساسیت و محدودیت های اعمال شده در حالی بود که بیمارستان تخصصی عفونی کامکار تنها ۲۰۰ متر از مرکز اصلی تجمع مردم یعنی بازار شهر فاصله داشت و خواه ناخواه موجب گسترش شیوع ویروس کرونا می شد.
ظهرابی اظهار نمود: در این بین سیاه نمایی گسترده ای نیز نسبت به قم اعمال می شد و شبکه بی بی سی با عکس برداری هوایی از قبور بهشت معصومه قم این شهر را متهم به دفن دسته جمعی اجساد کرونائی کرد، ازین رو ما با رایزنی های زیادی که با علوم پزشکی داشتیم نظر آنها را برای پوشش خبر تصویری و ویدیویی از بهشت معصومه و تکذیب اخبار انتشار یافته دروغین شبکه های خارجی جلب کردیم.
وی بااشاره به ورود فعالان رسانه به مسئله کرونا و تلطیف شدن اوضاع اشاره کرد: در این اثنا به جهت ترسی که از اجساد کرونائی وجود داشت، غسل و تدفین اسلامی آنها حدودا ناممکن می شد و به همین خاطر طلبه های جهادی با وجود سفارش های دیگر افراد و ممانعت با آنها برای غسل اجساد، پا به عرصه گذاشتند و با شجاعت به وظیفه دینی خود و غسل اموات کرونائی عمل کردند.
این فعال رسانه اشاره کرد: غسل و تدفین اجساد هیچ خطری برای افراد نداشت چونکه با رعایت تمام اصول و موازین بهداشتی و لباس های محافظ این امر به وقوع پیوست، از طرفی راه انتقال کرونا تنفس و تماس با بیمار بود درحالی که این تنفس دیگر وجود نداشت و تماسی هم به طور مستقیم حاصل نمی شد.
وی افزود: حضور طلبه های جهادی کارکنان غسالخانه را هم که از ترس دست از کار کشیده بودند به کار خود بازگرداند و همگام با این طلبه ها مشغول به غسل و شست شوی اجساد شدند.
ظهرابی از کمک های خیرین به مردم نیازمندی که کسب وکارشان مختل شده بود اظهار داشت که در دو ماهه اول شیوع ویروس کرونا در قم حدود ۱۵ میلیارد تومان به کارگران کم درآمد و بی درآمد کمک شد.
وی اضافه کرد: انتشار گزارش این کمک های خیرخواهانه موجب افزایش جلب توجه اکثریت مردم به این قشر ضعیف جامعه شد و شاهد اعطای هدایای نقدی و غیرنقدی زیادی از جانب خود مردم به نیازمندان بودیم، گزارشی که شبکه های خارجی به جهت تخریب قم و کشور در سایت ها و رسانه های خود منتشر نمودند اما بازتاب آن چیزی خلاف انتظار آنها بود و حس انسان دوستی و همدردی با این افراد را گسترش داد و تا حالا حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از طرف خیرین به نیازمندان و فقرا اختصاص یافته است.




منبع:

1399/11/30
21:50:47
0.0 / 5
1017
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس