رونمایی از كرونا مثبت 2 در برنامه تهران بیست

رونمایی از كرونا مثبت 2 در برنامه تهران بیست برنامه كرونا مثبت ۲ روز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹ به صورت زنده از شبكه ۵ سیما روی آنتن خواهد رفت.



به گزارش آرایش عروس به نقل از مهر، «کرونا مثبت ۲» روز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹ به صورت زنده در برنامه «تهران بیست» شبکه ۵ سیما روی آنتن خواهد رفت.
این جلسه با حضور علی رضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و همینطور حمید ایزدبخش پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع)برگزار خواهد شد.
همه گیری کووید ۱۹ به صورت رسمی از اسفند ۹۸ در کشور اعلام گردید اما برخی شواهد بر وجود آن حداقل از آغاز بهمن دلالت دارند. در این زمان محدود، این ویروس ناشناخته مرزهای سلامت را جابه جا کرد. هیچ زمانی در کشور به این میزان دانشمندان و پژوهشگران مختلف به مقوله سلامت به منزله یک مبحث اجتماعی نپرداخته بودند.
پاندمی کووید ۱۹ درواقع به همه گوشزد کرد که سلامت موضوعی اجتماعی است؛ هرچند یک بُعد جدی آن مباحث در رابطه با پزشکی می باشد. به ما نشان داد به همان اندازه که تخصص هایی مانند ایمنی شناسی، شیوع شناسی، تخصص های داخلی و عفونی در مدیریت بحران کرونا مهم هستند، نگرش های سیاست گذاری، جامعه شناختی، اقتصادی، ارتباطات و...، هم مهم و اثرگذارند. این ویروس باردیگر به همه یادآوری کرد، پزشکی به تنهایی نمی تواند سلامت مردم را تأمین کند و لاجرم باید تخصص ها و اندیشه های مختلف دست به دست هم بدهند.
مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) هم از شروع پاندمی کرونا تلاش کرد در این بحران نقش آفرینی کرده و ساده از کنار این مساله عمومی عبور نکند. فعالیت ها و اقدامات مختلف و گوناگونی تعریف و در چارچوب ها و با مخاطبان مختلف عرضه گشتند؛ همچون این اقدامات تولیدات چندرسانه ای، عرضه تحلیل ها و گزارش های خبرگانی و سیاستی، برگزاری سلسله نشست های تأملات کرونایی می باشند. یکی از این اقدامات در این زمان عرضه «کرونا مثبت» است که حال شاهد انتشار شماره دوم آن هستیم.
پژوهشگران مرکز رشد تلاش داشتند تا با نوشته های متنوع خود، زندگی جدید با این ویروس را موردبررسی، تحلیل و ارزیابی قرار داده و بعضاً به تجویز نسخه و راه کار بپردازند. تعداد این تک نگاشت ها بیست عدد و در چهار بخش الهیات کرونا، اجتماعات کرونا، اقتصاد کرونا و واقعیت کرونا، تنظیم گردیده است.
در بخش اول، نگاهی جدید به کرونا تصویر گشته و در آن نویسندگان نگاهی را عرضه نموده اند که دلالت های کاربردی و اجرایی هم به دنبال دارد. در مدیریت پاندمی کرونا، ابعادی به جد موردتوجه قرار گرفت و از ابعادی غفلت شد. این بخش می تواند بخشی از این نقیصه را پوشش دهد. توجه این مؤلفه های کمتر شناخته شده می تواند، بعد اسلامی ایرانی مدیریت در بحران را بر ما روشن تر کند.
در «اجتماعات کرونا»، برخی زمینه های اجتماعی و فرهنگی تحلیل و بررسی شده اند. پرداختن به دولت بعنوان یکی از مهم ترین نهاد اجتماعی و بررسی آن، بررسی نهاد امامت جمعه از منظری خاص، عرضه مدخل هایی کاربردی در زمینه مدیریت کرونا مانند نگاه بازاریابی و توجه جدی به تاب آوری ملی ازجمله محورهای این بخش می باشد. علاوه بر این، از منظری فرهنگی هم به کرونا در این بخش پرداخته شده است؛ به صورت خاص بررسی افکار عمومی و ارزیابی کلی از مدیریت آن در بحران کرونا و همینطور عرضه نگاه عمیق ترِ فرهنگی دستاوردی است که با خواندن این بخش حاصل خواهد شد.
پژوهشگران مرکز رشد در موضوعات «اقتصادی کرونا» اشتغال، عرصه های جدید و نوآورانه و همینطور تحریم را دستمایه نقد و بررسی خود قرار داده اند. با عنایت به رقابت هم زمان سلامت عمومی و اقتصاد عمومی در بحران کرونا و بروز چالش های جدی در مدت بروز این پاندمی، مطالعه این بخش می تواند علاوه بر بازنگری نقاط قوت و ضعف عملکردی جمهوری اسلامی ایران در بحران کرونا، عرصه های جدیدی را هم بر روی ما بگشاید.


منبع:

1399/05/12
23:10:35
5.0 / 5
2132
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جامعه , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس