كاهش مرگ ومیر با پروتئین های جایگزین گوشت گاو

كاهش مرگ ومیر با پروتئین های جایگزین گوشت گاو آرایش عروس: بررسی ها نشان داده است متعادل ساختن مصرف پروتئین با منابع جایگزین می تواند از مرگ و میرهای در رابطه با رژیم غذایی بكاهد.


به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، جایگزین كردن گوشت گاو با دیگر منابع پروتئینی می تواند از مرگ و میر میلیون ها انسان در سراسر جهان كه بر اثر نوع رژیم غذایی جان خودرا از دست می دهند جلوگیری كند و از انتشار گازهای گلخانه ای باز به میزان قابل توجهی بكاهد.
بررسی متخصصان انگلیسی از آن حكایت می كند كه متوازن كردن مصرف گوشت و جایگزین كردن آن با منابع جایگزین پروتئینی می تواند با فوائد قابل توجهی برای سلامت و محیط زیست همراه باشد. همین طور صنایع پایدار غذایی و زندگی سالم بشر از راه نوآوری های بیشتر در نمایش پروتئین های جایگزین، تولید دام و الگوهای مصرف مناسب تر امكان پذیر است.
بررسی انجام شده نشان داده است برای ارتقای سلامت بشر خودداری از مصرف گوشت گاو و جایگزین كردن آن با دیگر منابع پروتئینی می تواند میزان مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی را در سراسر جهان به میزان ۲.۴ درصد كم كند و این رقم در كشورهایی با میزان درآمد بالا و متوسط حدود پنج درصد است.
پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخم مرغ، بعضی از انواع ماهی ها، پنیر، شیر و خوراكی های دیگر اشاره دارد كه می توانند از جایگزین های مناسب برای گوشت گاو باشند.
به گزارش ان دی تی وی، همین طور افزایش تقاضا در مصرف پروتئین می تواند فشار فزاینده ای را به محیط زیست وارد كند.



1397/10/17
21:39:51
5.0 / 5
55
تگهای خبر: زندگی , سلامت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس