علت پوسیدگی دندان كودكان

علت پوسیدگی دندان كودكان آرایش عروس: یك متخصص دندانپزشكی كودكان با اشاره به اهمیت سلامت دهان كودكان اظهار داشت: تغذیه نامناسب دوران شیرخوارگی و مسواك نزدن كودكان كه گاها ضرورتی به انجام آن نمیبینند، سبب پوسیدگی دندان های كودكان میشود.



به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، دكتر ناهید عسكری زاده - عضو كمیته سلامت دهان انجمن دندانپزشكان عمومی ایران در آستانه برگزاری همایش سلامت دهان انجمن دندانپزشكان عمومی ایران اظهار نمود: هدف اصلی برگزاری همایش سلامت دهان، ارتقاء سلامت دهان سطح جامعه و همینطور توجه دندانپزشكان به سلامت دهان مردم است.

وی اضافه كرد: بزودی جلساتی را مستقیما با خود مردم و با مراكز آموزش و پرورش خواهیم داشت كه این آموزشها در سطح جامعه فراگیر شود. رسیدن به این اهداف، زمان زیادی میخواهد كه امیدواریم بتوانیم با برنامهریزیهای درست و استفاده از كارشناسان خبره گامهای موثری را در این زمینه برداریم.

وی همینطور خاطرنشان كرد: آمار پوسیدگی دندان در كودكان با عنایت به آمارهای اعلام شده از جانب وزرات بهداشت، آمار بسیار بالایی است. من هم با عنایت به تجربه ای كه دارم به وفور شاهد پوسیدگیهای دندان در كودكان كم سن و سال بودهام.

عسكریزاده اظهار داشت: حتی كودكان در سنین ۳-۲ سالگی هم درگیر این مسئله هستند. رفع این مسئله نیازمند یك اقدام همگانی است كه بتوانیم آموزشها را از همان سنین كودكی آغار نماییم. حتی باید آموزشهای سلامت دهان و دندان را پیش از تولد نوزاد آغاز كرد كه باید مادر با رجوع به مراكز درمانی این آموزش را ببینند.

یك متخصص دندان پزشكی كودكان اظهار نمود: طرح دهان شویه وارنیش فلوراید از مدت ها قبل توسط وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش در مدارس شروع شده است، اما با این وجود پوسیدگی دندانهای كودكان و نوجوانان از دغدغههای مهم در این حوزه می باشد. توزیع دهان شویه در مدارس به تنهایی كافی نیست و باید پیش از هر چیزی گروههای هدفمان را بشناسیم.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن دندانپزشكان عمومی ایران، وی ادامه داد: آموزشهایی را باید به مادران آبستن در مورد بهداشت دهان نوزادشان داده شود. این آموزش ها اول از خود مادر شروع میشود. در واقع مادر باید در ابتدا مراقبت از خویش را در دوران حاملگی بیاموزد، زیرا دوران حاملگی شرایط سختی است و درمانها هم به طبع سختتر میشوند. بنابراین افراد باید مرتب به دندانپزشك خود رجوع كنند. ثابت شده اگر دهان مادر پر از میكروبهای پوسیدگیزا باشد و به آن رسیدگی نشود، این امكان وجود دارد كه پس از زایمان به نوزادش هم انتقال یابد. در دوران حاملگی با عنایت به ترشح هورمونهایی كه در بدن مادر اتفاق میافتد، مستعد بیماریهای زیادی همچون بیماریهای لثه خواهند بود كه با رعایت بهداشت میتوان از بروز آنها جلوگیری كرد.

این عضو كمیته سلامت دهان انجمن دندانپزشكان عمومی ایران اظهار داشت: آموزشهایی هم در مورد تغذیه شیرخوارگی نوزاد وجود دارد. از زمان رویش دندانهای كودك باید به بهداشت دهان و دندان وی توجه ویژهای داشت و مرتب دهان و دندانهای نوزاد را شستشو دهند و همینطور تا پیش از یك سالگی نوزاد، حتما برای چك آپ به دندانپزشك رجوع كنند تا توصیههای لازم به آنها داده شود.

وی اضافه كرد: پس از یك سالگی باید شیر شبانه نوزاد را كمتر كرد و تا حد امكان از دادن شیرخشك به نوزاد پرهیز كرد و اگر این مسئله رعایت نشود در سنین ۲ تا ۳ سالگی با پوسیدگیهای وسیع دندانهای كودك مواجه میشویم و گاها در سن ۴ سالگی مجبور به كشیدن دندانهای كودكان هم خواهیم شد.

عسكریزاده خاطرنشان كرد: برخلاف باور عوام، تابحال هیچ مدركی در خصوص پوسیدگی دندان بر اثر قطره آهن وجود ندارد و صرفا یك تغییر رنگ موقتی تولید میكند و در صورتی كه مادر به صورت مرتب به بهداشت دهان و دندان كودك رسیدگی كند، ظرف چند ماه میتواند تغییر رنگ دندانهای كودك را هم برطرف كند.

این متخصص دندان پزشكی كودكان در انتها اظهار داشت: تغذیه نامناسب دوران شیرخوارگی و مسواك نزدن كودكان كه گاها ضرورتی به انجام آن نمی بینند، سبب پوسیدگی دندانهای كودكان می گردد.

همایش سلامت دهان انجمن دندانپزشكان عمومی ایران ۲۷ تا ۲۹ تیر ماه در هتل المپیك تهران برگزار میشود.




1397/03/01
19:04:03
5.0 / 5
4498
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس