تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲

تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲ آرایش عروس: مصرف محصولات سویا بطور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.


به گزارش آرایش عروس به نقل از ایسنا، دیابت نوع ۲ کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس لیپیدمی هم راه است و با گذر زمان می تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همین طور دیابت نوع ۲ دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماریهای قلبی و عروقی دارد.
«خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی و عروقی» و «مرگ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در بین افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به سایر افراد حدود ۲ برابر است. بطور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می تواند از دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج تعدادی از مطالعات بیان کننده این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا بمنظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع ۲ تاکید می کند.
مصرف محصولات سویا مانند پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا بطور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتئین کم کالری و پروتیئن واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می شود. همین طور مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از ۳۰ گرم در روز) می تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بطور قابل توجهی کم کند.



1403/01/08
13:15:42
5.0 / 5
211
تگهای خبر: بدن , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آرایش عروس
aroosmakeup.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آرایش عروس محفوظ است

آرایش عروس

آرایشگاه عروس